Ugrabite Meet Magento Hrvatska ulaznicu po najpovoljnijoj cijeni do 31.12.!

Iako je prošao Božić, mi još uvijek darivamo! Za sve vas koji planirate sudjelovati na konferenciji Meet Magento Hrvatska, do kraja godine (31.12.2016.) možete iskoristiti povlaštenu cijenu (early bird) kotizacije u iznosu od 750,00 kn (PDV uključen).

Nakon toga, cijena će narasti na 1.000,00 kn pa vas pozivamo da iskoristite ovaj popust i prijavite se na vrijeme!

Svi koji se ozbiljno bave eCommerceom znaju zašto je Magento toliko popularan. No ne morate imati web shop na Magento platformi kako biste naučili nešto novo od vodećih eCommerce stručnjaka iz regije. Tako da vam informacije koje možete saznati na konferenciji mogu uštedjeti jako puno novaca i vremena.

Stoga ne propustite eCommerce stručnjake koji će kroz primjere iz prakse predstaviti:

– trendove na hrvatskom eCommerce tržištu

– studije slučaja uspješnih web shopova

– prednosti Magenta kao eCommerce platforme

– sigurnost web shopa

– analitiku kao potporu odlučivanju

– optimizaciju i promociju web shopa

– obaveze i prava online trgovaca i kupaca

A za one željnih tehničkih tema, pripremite se na migracije s Magenta 1 na Magento 2, primjere najboljih frontend i backend praksi te custom rješenja koja su riješila goruće probleme na trgovinama i donijela opipljivu vrijednost.

Naći će se tu i predavanja vezana uz sigurnost internetskih trgovina, skalabilnost, unit testiranje, JavaScript, kao i standarde kodiranja.

Usavršite svoje znanje o vođenju web shopova, upoznajte se s najnovijim eCommerce trendovima i primijenite ih na vaš web shop. Bio on postojeći, kojeg želite unaprijediti ili ga tek planirate izraditi, Magento je odličan izbor, a konferencija Meet Magento će vam pokazati zašto!

Požurite po svoju povoljniju ulaznicu do 31.12.2016. za Meet Magento Hrvatska:

Vidimo se!


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *