2016. je bila odlična godina za Inchooere – evo i infografika o tome!

2016. je za Inchooere bila velika godina. Ili, ako već nije bila velika sama po sebi, bila je to godina velikih promjena. Vjerujemo da će upravo te promjene obilježiti naše poslovanje i u budućnosti te da će se trend rasta nastaviti i u 2017. Što nam se sve dogodilo te koje pozitivne trendove želimo nastaviti i ove godine, pročitajte u nastavku.

Možda najvažnija promjena koja nam se dogodila u 2016. je bila promjena adrese. U ljeto 2016. dvije razdvojene lokacije mijenjamo za jednu, što bi se po “naški” reklo, poštenu. Kuću i stan smo zamijenili za novouređen poslovni prostor od 702 metra kvadratna koja se nalaze na Trgu Slobode u Osijeku.

info-hrv-03

Ponosni smo što možemo reći da smo narasli za 7 novih zaposlenika te da smo uz to mentorirali i 16 praktikanata! Zajedno sada brojimo 1439 godina koje su podijeljene između najstarijeg (40 godina) i najmlađeg (20 godina) Inchooera te šarolikog raspona između.

info-hrv-04

U 2016. smo se pokušali dodatno uključiti u lokalnu i studentsku zajednicu. Time smo zaslužili Zlatni index na koji smo izuzetno ponosni – ipak je on potvrda da naš rad prepoznajete i vi, a to nam je uvijek drago vidjeti. Izuzev toga, realizirali smo neke projekte koje su u 2015. bili samo “uredski tračevi” ili “bube u uhu” pojedinaca.

PHP akademija je tako od obične ideje narasla u jedan od naših najuspješnijih projekata koji po broju uloženih sati stoji bok uz bok s robusnim Magento trgovinama na kojima inače radimo. 133 prijave su se intervjuiranjem smanjile na brojku od 23 što je i konačna brojka polaznika prvog izdanja Akademije. Svakako se nadamo da je njima Akademija bila vjetar u leđa te da ćemo ih ove godine ugostiti (barem 😉 ) kao praktikante!

info-hrv-05

Izuzev svega ovoga, okušali smo se i u organizatorskim vodama pa smo tako prvi puta u stvarnost pretočili i ideju o konferenciji za sve Magento entuzijaste. Developers Paradise je bio uspjeh na koji smo ponosni, a nadamo se ćete nam se i vi pridružiti na Meet Magentu Hrvatska kako biste iz prve ruke vidjeli kako to izgleda kad Inchooeri organiziraju konferencije. Hint: mi se zabavimo, a vi naučite sve o vođenju vlastite online trgovine! 😉

Uz to sve, našli smo vremena i za prevesti Magento 2 i dobiti nove Magento certifikate. 2016. smo tako završili sa 33 certificirana zaposlenika što je jedan od najviših brojeva u Magento svijetu!

info-hrv-06

U slučaju da želite biti dio naše priče u 2017., bilo bi nam drago da se uključite u pisanje iste već na konferenciji Meet Magento!

Za sve ostalo slobodno nam se javite – kao što i sami možete vidjeti, uvijek smo otvoreni za dobre suradnje i nove avanture.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *